Missing you.
I'm missing you .
Once again, things haven't ended .
[♥]Friday, November 6, 2009
I'm so sian so I've decided to blog crapola.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
1. What is your favourite food?
- Spaghetti !

2. What is your favourite thing to do?
- Talk talk talk talk talk talk talk talk talk talk talk talk talk talk talk talk talk.

3. What is your feeling right now?
- Sian loh.

4. What kind of boyfriend do you want?
- A shortie like me.

5. Is there someone in your heart right now?
- Private :x.

6. Do you think you can survive without money?
- Obviously NOT.

7. Are you afraid of pain ?
- Yes, alot ><.

8. What you feel like doing now ?
- Blow a balloon.

9. If there is someone you love ; will you confess to him?
- Yeah, cos I'm thick-skinned enough.

10. List 5 people that you love now?
- Jolene S, Jolene K, Serafina, Dati, Gina, Nikki, YingYing, ...

11. If you like one guy but he dont like you ; what would you do?
- Forgot about him. He's worthless
.
12. If you have 3 wish granted, what will it be?
- Poohbear, health, and three more wishes !

13. If you have a chance to be rich or happy, which one will you choose?
- I will be happy naturally if I'm rich.

14. If you have a chance; which part of your character you would like to change?
- My height T^T.

15. If you're unhappy, what will you do?
- Scream at people.

16. Which countries you like the most?
- Paris.

17. Which is your favourite CCA?
- Debating club. But there's none :(.

18. Are you happy?
- Uh-huh.

19. Is there bothering you right now?
- Unfortunately, yes :(.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

A: You like to drink
B: you like people
C: you are loved
D: you like to eat
E: you like to play with dogs
F: you are dead sexy
G: you never let people tell you what to do
H: you have good personality and good looks
I: easy to be with
J: people adore you
K: you are wild and crazy
L: everyone loves you
M: best kisser ever
N: best GF/BF anyone could ask for
O: easy to fall in love
P: you are popular with all types of people
Q: you are a
R: you are loyal to those who love you
S: crazy
T: awesome kisses
U: you really like to
V: awesome in
W: you are very broad minded
X: you love sports
Y: you are childish
Z: always ready

My name; J-O-L-E-E-N.

J: people adore you
O: easy to fall in love
L: everyone loves you
E: you like to play with dogs *
E: you like to play with dogs *
N: best GF/BF anyone could ask for

* I TOTALLY DISAGREE.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

01. What have you been doing recently?
Ans: Online, go school, eat, sleep, shit, messaging.

02. Do you ever turn your cell phone off?
Ans: No, unless low battery.

03. What happened at 10.00am today?
Ans: Watching Sesame Street, LOL.

04. When did you last cry?
Ans: A few days ago.

05. Believe in fate/destiny?
Ans: I'd never thought of this question before...

06. What do you want in your life right now?
Ans: Nothing. I'm satisfied.

07. Do you carry an umbrella when it rains, or just put up your hood?
Ans: Walk through the rain.

08. What's your favourite thing to have on your bed?
Ans: POOHBEAR ♥~~~

09. What bottom are you wearing now?
Ans: FBT.

10. What's the nicest text in your inbox say?
Ans: I love you.

11. Do you tend to make a relationship complicated?
Ans: With my pranks :D.

12. Are you wearing anything you borrowed from someone?
Ans: It's not like I'm poor and have to borrow clothes -.-

13. What was the last movie you caught?
Ans: The Time Traveller's Wife.

14.What are you proud of?
Ans: Being talkative.

15. What does the oldest text message in your inbox say?
Ans: "Hahax okay".

16. What was the last song you sang out loud?
Ans: Britney Spears - 3.

17. Do you have any nicknames?
Ans: Ahma (Gina), ahlee (Jolene S), ahjo (Nikki), JL (Serafina, Dati, Jolene K, Huimin, Huiqi)

18. What does your last received text message say?
Ans: "I go sleep liao, goodnight".

19. What time did you go to bed last night?
Ans: 1 plus.

20. Are you currently happy?
Ans: Think so.

21. Who gives you best advice?
Ans: Xiao Tian, Jolene K.

Do you eat whipped cream out of a can?
Ans: I only spread it on people's face ;P.

23. Who did you talk on phone last night?
Ans: Jolene S.

24. Is anything bugging you right now?
Ans: Yeah, there's a bug flying around my room.

25. What/who was the last thing/person to make you laugh?
Ans: A message; Wenwei.

26. Do you wear toe socks?
Ans: Super duper uber ugly.

27. Who was the last person you missed a call from?
Ans: Dati.

28. Have you ever had your heart broken?
Ans: PIANG alot times T^T.

29. What annoys you most in a person?
Ans: The naggings that came out of my parents' mouth.

30. Do you have a crush on anyone?
Ans: Private.

31. Have you ever done cocaine?
Ans: No.

32. What is the colour of your room?
Ans: Orangey-yellow, white.

33. Would you kill someone you hate for a billion dollar?
Ans: OH YES OF COS.

34. Do you believe in the saying : talk is cheap?
Ans: No. I love to talk, and it cause me to buy drinks to quench my thirst.

35. Who was the last person to lie in your bed?
Ans: Me.

36. Who was the last person to hug you?
Ans: I don't remember.

.37. Did anyone see the last person you kissed?
Ans: Ahahs, no. LUCKY.

38. Do you have a life?
Ans: DUHHH.

39. Have you ever think someone died, when they really didnt die?
Ans: No, all in pink of health :D.

40. What is the reason behind your profile song?
Ans: I LOVE REMIX/CLUB MUSIC.

41. Who was the last person you saw in your dream?
Ans: Nikki.

42. Last time you smiled?
Ans: In the morning.

43. Have you changed this year?
Ans: Change my clothes ? OF COS ! Ahahs.

44. What are you listening right now?
Ans: Sean Kingston - Fire Burning (DJ Money Remix)

45. Are you talking to someone when you doing this?
Ans: No.

46. Do you walk with your eyes open or closed?
Ans: TMD, DUN ASK STUPID QUESTION CAN.

47. Is there a quote you live by?
Ans: I'm not sure.

48. Do you want someone you cannot have?
Ans: I don't waste time on such assholes.

49. Have you ever played an instrument?
Ans: Recorder loh.

50. What was the worst idea you've had in this week?
Ans: Shell - the petrol station. AHAHAHAHAHAHAHAHAHS.

51. What are you doing last night at 11pm?
Ans: Onlining.

52. Are you happy with your love life right now?
Ans: Single best la.

53. What song best describe your love life?
Ans: Karen White - Superwoman.

54. Does the person know that you like him/her?
Ans: No, cos there's no one.

55. Who always make you laugh?
Ans: ALOT ALOT PEOPLE.

56. Do you speak other language other than English?
Ans: Chinese, some hokkien.

57. Favourite website(s)?
Ans: Facebook, youtube, wikipedia, blogger.

58. What's your middle name?
Ans: Jia ?

59. What are you doing tomorrow?
Ans: Go out shopping !

60. What do you think you are like?
Ans: A very talkative shortie :D.

61. Who will you choose to die with?
Ans: Poohbear.

62. Where have you been today?
Ans: School, Compass point, Anchorvale cc, bus-stop, home.

63. What game do you play often?
Ans: Maple.

64. Who are you missing right now?
Ans: @#!$%&? :D

65. If you have to choose between friends and love, who will you choose?
Ans: Friends.

66. What are you doing right now?
Ans: Doing this quiz loh.

67. Which primary school are you from?
Ans: Punggol.

68. Name 3 colours that you like?
Ans: Red, black, turquoise.

69. What emotion you like to show?
Ans: :D.

70. What is your life to you?
Ans: Precious.

71. If you have something troubling you, what will you do?
Ans: Find people to give me advice.

72. Who did you last chat in msn today?
Ans: Gina.

73. Who do you admire most??
Ans: Me.

74. Which month are you born in?
Ans: August.

How are you feeling right now?
Ans: Sian loh.

76. What is the time now?
Ans: 11:43PM.

77. What kind of person do u think the one who tagged you is?
Ans: Fun, voice her opinions out loud.

78. What colour did you use to dye hair?
Ans: Black.

79. Why are you doing this test?
Ans: Sian mah.

80. What do you do when you're moody?
Ans: Ask people to say jokes.

81. At which age you wish to get married?
Ans: 24 !

82. Who is more important to you?
Ans: All my friends ♥.

83. If today is the last day of your life, what will you do?
Ans: Hug poohbear and wait to die.

84. Who is the person you trust the most?
Ans: My mom.

85. Do you believe in seeing a rainbow after a rain?
Ans: Yeah, cos I’ve seen it before.

86. If you have a dream come true, what would it be?
Ans: Stop those naggings please !

87. What is your goal for this year?
Ans: DIY nails successfully.

88. Do you believe in eternity love?
Ans: No, cos the rate of people divorcing are getting higher as years go by.

89. What feeling do you love most?
Ans: The softness of Poohbear's cotton.

90. Do you really think its Global Warming now?
Ans: OMG YES IT'S DAMN FUCKING HOT.

91. What feeling do you hate most?
Ans: Hopeless, lost.

92. Do you cherish every single friendship of yours?
Ans: Yes of cos !

93. Do you believe in God?
Ans: I'm a buddhist.

94. Who cares for you most?
Ans: Alot people la.

95. What do you think is the most important thing in your life?
Ans: My life loh.

96. What will you bring when you fight?
Ans: Shield :x.

97. What have you done regretted doing in your whole life?
Ans: Some embarrassing moments.

98. What would you feel if no one no longer cares for you?
Ans: It's the end of the world.

99. What if your boyfriend/girlfriend two-timed you?
Ans: YOU NEVER DIE BEFORE IS IT _l_.

100. How do you feel now?
Ans: Sleepy.

Done ! Finally. I'm off to sleep. Goodnight !

[♥]Blogger.
Photobucket
Joleen L
Aka Shortie
Rainie Yang ت
Poohbear, Red ♥
Fifteen, 11August
SengKang Sec, 3E5

Facebook Friendster



[♥]Entertainment.


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com





[♥]Fairy Godmother.
Poohbear ♥.

Go kbox.
DIY nails.
More sleep.
Grow taller!
Nokia N97.
Time machine.
Bang more bangs.
Shopping spreeee.
Reach 18 and club.
Go wildwildwet again.


[♥]Naggings.


[♥]Connections.
The J's

Abigail
CheeKiat
Denise
EeLin
Eugene
Gina
HuiMin.L
HuiMin.P
HuiQi
Jolene.K
Jolene.S
Kassandra
LiYun
Mabel
Poorathy
SczeYin
SinHui
SinYi
SiYing
Suguna
SzeChi
XiaoTian
YiShu
ZiRui




[♥]Rewind.

November 2009



[♥]Credits.
Please dont remove the credits .
Credit by xo xo
Designer:YOU(: